Korisnici i kupci su dužni prije početka korištenja web stranice www.lipp.hr pružatelja usluga KOMOP d.o.o. sa sjedištem u Zagrebu, Kovinska 21, 10090 Zagreb-Susedgrad, OIB: 34604587904 (dalje: KOMOP) upoznati se s uvjetima korištenja web stranice. Ukoliko imaju dodatnih pitanja ili nejasnoća vezanih uz uvjete korištenja, mogu se obratiti na adresu e-pošte automobili@lipp.hr

Ovu internetsku stranicu uređuje KOMOP d.o.o., Kovinska 21, 10090 Zagreb-Susedgrad. Informacije o tvrtki KOMOP d.o.o. (dalje u tekstu „KOMOP”),  tvrtkama povezanima s KOMOP-om i trećima dostupne na ovoj internetskoj stranici prikupljene su s velikom pažnjom i namjerom da se korisnicima pruže relevantne informacije. Međutim, ne možemo jamčiti cjelovitost, ažurnost i ispravnost navedenih informacija. KOMOP ne preuzima nikakvu odgovornost za pogreške u sadržaju na ovoj internetskoj stranici.

Pristupom i korištenjem ove stranice bez ograničenja i pogovora prihvaćate ove Uvjete korištenja internetske stranice.

Odricanje od odgovornosti
KOMOP ne odgovara za štetu koja na bilo koji način može nastati iz, ili je na bilo koji način vezana za korištenje ove internet stranice, za bilo koje radnje korisnika do kojih dođe uporabom ili zlouporabom sadržaja ove Internet stranice, te za bilo kakvu štetu koja može nastati korisniku ili bilo kojoj trećoj strani u vezi s uporabom ili zlouporabom korištenja sadržaja ove internet stranice.

Autorsko pravo
Sadržaj web stranice www.lipp.hr zaštićen je autorskim pravima. Dokumenti, fotografije, podaci i informacije objavljeni na www.lipp.hr ne smiju se reproducirati, distribuirati ili na bilo koji način koristiti u komercijalne svrhe bez izričitog pristanka vlasnika, ili koristiti na bilo koji način koji može uzrokovati štetu autoru ili bilo kojoj trećoj strani.

Za uporabu dijela ili cijele internetske stranice potrebno je prvobitno pribaviti pisanu suglasnost tvrtke KOMOP. Za svako umnažanje informacija ili podataka, osobito uporabu tekstova ili dijelova teksta ili slika ili bilo kakvo drugo iskorištavanje ili dijeljenje, potrebna je prethodna pisana suglasnost KOMOP-a.

Vanjske poveznice
Ove internetske stranice sadrže poveznice na druge internetske stranice koje uređuju treći i čiji sadržaj nije poznat KOMOP-u. KOMOP ne preuzima nikakvu odgovornost u pogledu njihovog sadržaja. Izričito se ograđujemo od svakog sadržaja na internetskim stranicama trećih za koje postoje poveznice na našoj internetskoj stranici. Osobito ne preuzimamo nikakvu odgovornost za kršenja zakonskih odredbi ili kršenja prava trećih do kojih dolazi na tim stranicama.

Promjene Uvjeta korištenja i stranice
KOMOP zadržava pravo u bilo kojem trenutku izmijeniti ili dopuniti uvjete korištenja. Promjene stupaju na snagu danom objave na web stranici. Nastavak pristupanja web stranici ili korištenja bilo kojeg dijela njezinog sadržaja smatrat će se pristankom na izmijenjene ili dopunjene uvjete korištenja. KOMOP savjetuje periodično provjeravanje uvjeta korištenja radi upoznavanja s eventualnim promjenama.

KOMOP zadržava pravo u bilo kojem trenutku i bez prethodne najave izmijeniti, dopuniti ili ukinuti bilo koji dio svog poslovanja, što uključuje i web stranicu, odnosno bilo koji njezin dio, servise, podstranice ili usluge koje se putem njih pružaju. Predmetno pravo uključuje, ali se ne ograničava na promjenu vremena dostupnosti, promjenu sadržaja, dostupnost novih podataka, promjenu načina prijenosa, kao i prava na pristup ili korištenje web stranicom.

Dužnost i obaveza korisnika je koristiti web stranicu u skladu s pozitivnim propisima te općim moralnim i etičkim načelima. KOMOP ima pravo u svakom trenutku vršiti kontrolu sadržaja web stranice kako bi osigurao poštivanje uvjeta korištenja i pozitivnih propisa.

Izmjene uvjeta korištenja važeće su odmah po objavi na web stranici www.lipp.hr. Datum aktualne i važeće verzije uvjeta korištenja naveden je na dnu ove stranice. 

Datum objave: 11.10.2021